Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Διεθνής Διαγωνισμός ζωγραφικής και σχεδίου για Τρικαλινούς μαθητές


Λυκείων-ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ - Το θέμα είναι ελεύθερο και οι συμμετοχές πρέπει να είναι ατομικές και όχι συλλογικές
Διεθνή Διαγωνισμό ζωγραφικής/σχεδίου και γραπτού λόγου Shankar, ο οποίος διοργανώνεται από τον SICC ( Shankar International Children's Competition) και απευθύνεται και σε Τρικαλινούς μαθητές Λυκείων-ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, ανακοίνωσε η Πρεσβεία της Ινδίας, στην Αθήνα. Η σχετική ανακοίνωση έφτασε και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων η οποία την απέστειλε στα λύκεια του νομού μας.

Ελεύθερο
Το θέμα είναι ελεύθερο και οι συμμετοχές πρέπει να είναι ατομικές και όχι συλλογικές, να φέρουν την ένδειξη «Certified original, unaided work 2009» συνοδευόμενη από την υπογραφή του υπεύθυνου καθηγητή, που θα επιβεβαιώνει ότι το έργο είναι πρωτότυπο και δημιουργήθηκε προσωπικά από τον συμμετέχοντα μαθητή κάτι την τρέχουσα σχολική χρονιά. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει να αναγράφουν στην οπίσθια όψη των έργων ζωγραφικής/σχεδίων και στο τέλος των έργων γραπτού λόγου τα ακόλουθα στοιχεία στα αγγλικά με κεφαλαία γράμματα. Τα έργα δεν θα επιστραφούν, τα δικαιώματά τους (copyright) θα περιέλθουν στον SICC και θα αποστέλλονται μέχρι την 28 Φεβρουαρίου 2010 στη διεύθυνση:
Shankar's International Children's Competition - Nehru House 4 Bahadur Shah Zafar Marg - New Delhi -110002
Έργα
Τα έργα δεν θα πρέπει να είναι μικρότερα από 30 Χ 40 εκ., δεν θα πρέπει να είναι τοποθετημένα σε πασπαρτού ούτε σε πλαίσιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε υλικό ( ξυλομπογιές, τέμπερες, λαδοπαστέλ, μολύβι, μελάνι κλπ.). Δεν θα γίνουν δεκτές εκτυπώσεις από ηλεκτρονικό υπολογιστή/μπατίκ/έργα χαρακτικής. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετοχών.
Οι μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος με ποιήματα, θεατρικά έργα, διηγήματα, δοκίμια, κ.λπ. γραμμένα στην αγγλική γλώσσα, σε ευανάγνωστα χειρόγραφα ή δακτυλογραφημένα. Μεταφράσεις από άλλες γλώσσες δεν θα γίνουν δεκτές. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετοχών.
Όσον αφορά τα βραβεία θα δοθούν το χρυσό μετάλλιο του προέδρου της Ινδίας για το καλύτερο έργο ζωγραφικής/σχέδιο, το βραβείο Shankar για το καλύτερο έργο γραπτού λόγου - 18 χρυσά μετάλλια Jawaharial Nehru για τα επόμενα καλύτερα έργα γραπτού λόγου/ζωγραφικής/σχέδια - 400 αργυρά μετάλλια και 400 βραβεία.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο 2010. Οι νικητές θα ενημερωθούν ταχυδρομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου